Winkeldiefstal in Zwolle: Man steelt voor 440 euro aan parfums

4 maanden geleden gepubliceerd

Aan het Klein Grachtje in Zwolle heeft een man voor 440 euro aan parfums gestolen uit een drogist. Het incident vond plaats op 24-01-2024, zo meldt het zaaknummer 2024039062.

Omschrijving van de diefstal

De dief had een grote sporttas bij zich waarin hij negentien parfums deed. De parfums waren van verschillende merken, waaronder David Beckman, Mexx en Van Gils. Opvallend was dat hij bij sommige doosjes de plastic verpakking eraf trok met zijn tanden, alvorens ze in zijn tas te gooien. Na de diefstal liep de man naar de uitgang, zette hij zijn lege winkelmandje terug en verliet hij de winkel.

De politie roept op om contact op te nemen bij herkenning van de man. In de tekst wordt verwezen naar een video met bewegende beelden van de diefstal, maar deze wordt niet getoond vanwege het ontbreken van toestemming voor het gebruik van cookies.

Tips gevraagd

Heeft u een tip over deze zaak? De politie roept op om deze door te geven. Indien gewenst kan dit ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem, een onafhankelijk meldpunt waarbij geen gegevens achtergelaten hoeven te worden. Uw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar u te herleiden valt.