Mishandeling op Voorstraat in Zwolle tijdens Nieuwjaarsnacht

20 dagen geleden gepubliceerd

Een man is op nieuwjaarsnacht mishandeld op de Voorstraat in Zwolle. De mishandeling vond plaats op straat voor een café. Het was druk buiten, aangezien het nieuwe jaar slechts een half uur oud was.

Details van het incident

Het 21-jarige slachtoffer stond rustig op straat met zijn vrienden toen een man hen naderde. Deze man liep in een stevige pas door de straat. Toen hij het 21-jarige slachtoffer passeerde, haalde hij uit met zijn vuist en gaf hij hem een harde klap tegen zijn hoofd. Het slachtoffer kwam hierdoor ten val en kon zich daarna niets meer van het voorval herinneren.

De verdachte liep gewoon door na de mishandeling. Toen iemand hem aansprak op zijn gedrag, sloeg hij ook deze persoon tegen het hoofd.

Oproep tot informatie

Er is een oproep gedaan voor getuigen die de verdachte wellicht herkennen. Er is ook een video beschikbaar met bewegende beelden van het incident.

Mensen die informatie hebben kunnen dit melden via een tipformulier. Er is ook een gratis tiplijn beschikbaar op 0800-6070. Voor personen die liever anoniem blijven, is er de mogelijkheid om te bellen naar Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Dit is een onafhankelijk meldpunt en is niet van de politie. Hier hoeven geen persoonlijke gegevens te worden achtergelaten en informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar de informant te herleiden is.