Supermarkt Overvallen in Zwolle

ongeveer 2 maanden geleden gepubliceerd

Op 27 januari 2024 werd er een overval gepleegd op een supermarkt aan de Bisschop Willebrandlaan in Zwolle. De dader, een man van ongeveer 20 tot 25 jaar oud, bedreigde een caissière met een mes en eiste geld uit de kassa.

De Overval

Kort voor 20:00 uur stond de overvaller in de rij om af te rekenen. In plaats van zijn bankpas, haalde hij een mes tevoorschijn en bedreigde hiermee de caissière. Zij probeerde de kassalade te openen, maar dit lukte niet. De overvaller gaf haar een tik met het mes op haar arm, maar ze raakte gelukkig niet gewond. Een collega hielp haar met het openen van de lade, waarna de overvaller een aantal bankbiljetten pakte en de winkel uit rende.

Signalement

De overvaller heeft een donkere huidskleur, een slank postuur en is ongeveer 1.80 meter lang. Ten tijde van de overval droeg hij donkere kleding, vermoedelijk een trainingspak, en zwarte Nike schoenen.

Oproep tot tips

Als je deze man herkent of informatie hebt over deze overval, word je verzocht contact op te nemen. Ook als je de man na 20:00 uur die avond hebt zien lopen, kan jouw informatie van belang zijn. Er zijn verschillende manieren om een tip door te geven, ook anoniem.