Politie zoekt getuigen van schietincident op Rijnlaan in Zwolle

ongeveer een maand geleden gepubliceerd

De politie vraagt getuigen van een schietincident op de Rijnlaan in Zwolle om zich te melden. Het incident vond gisteren plaats en resulteerde in de dood van een 44-jarige man uit Zwolle. Een 42-jarige man uit de stad is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het schietincident.

Schietincident volgde op aanrijding

Het schietincident vond gistermiddag rond 16.45 uur plaats. Voorafgaand aan het incident vond er een aanrijding plaats. Beide mannen kenden elkaar en er zou een langdurig conflict aan het incident ten grondslag liggen.

Getuigenoproep

De politie heeft al een aantal mensen gesproken, maar is nog steeds op zoek naar mensen die ze nog niet hebben gesproken. Als je getuige was of informatie of beelden hebt die het onderzoek kunnen helpen, wordt je gevraagd contact op te nemen met de politie.

Politieonderzoek en slachtofferhulp

Het politieonderzoek naar de toedracht is in volle gang. Wijkagenten zijn aanwezig in de wijk en slachtofferhulp is ingeschakeld. Getuigen die graag gebruik willen maken van slachtofferhulp kunnen hiervoor contact opnemen met de politie.