Fietsdiefstal op Van der Capellenstraat in Zwolle

8 maanden geleden gepubliceerd

Op 28 september 2023 werd er aan de Van der Capellenstraat in Zwolle een damesfiets gestolen. De dader, een man, hing een tijdje rond in de buurt van de fiets. Toen het moment rustig was, liep hij naar de fiets toe en manipuleerde hij het slot zodat het opende. Vervolgens reed hij ermee weg.

Omschrijving van de gestolen fiets

Het betreft een Gazelle-fiets van het type Chamonix S8 in de kleur meteoor gray mat. Het framenummer van de fiets is GZ12646632. De gestolen fiets had ook twee grijze fietstassen.

Oproep

De politie roept op tot het geven van tips. Als je de man herkent of als je een fiets die voldoet aan de bovenstaande beschrijving gezien of te koop aangeboden hebt zien worden, wordt je verzocht contact op te nemen. Je kunt je informatie doorgeven via een tipformulier of door te bellen naar de gratis tiplijn. Voor degenen die liever anoniem blijven, is er de mogelijkheid om te bellen naar Meld Misdaad Anoniem. Deze organisatie is een onafhankelijk meldpunt en niet van de politie. Alle informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar de melder te herleiden valt.