Auto vernield in Schuurmanstraat, Zwolle

5 maanden geleden gepubliceerd

In de nacht van 20 augustus is er een auto vernield in de Schuurmanstraat in Zwolle. Een onbekende man heeft ‘s nachts de spiegel van een auto vernield. De volgende dag bleken er in dezelfde buurt nog enkele autospiegels te zijn vernield, mogelijk door dezelfde verdachte.

Beschrijving van de verdachte

De verdachte is een man die een korte broek droeg en lijkt halflang sluik haar te hebben. Hij liep in de nacht van 20 augustus via Groot Wezenland richting de rechtbank aan de Schuurmanstraat. Op het parkeerterrein bij de rechtbank vernielde hij de spiegel van een auto, waarna hij zijn weg vervolgde.

Oproep tot tips

Ondanks dat de beelden van het incident niet van goede kwaliteit zijn, hoopt men toch dat iemand de verdachte herkent en informatie kan verschaffen. Wie tips heeft over de zaak kan deze doorgeven via een tipformulier of via de gratis tiplijn op 0800-6070.

Voor wie liever anoniem blijft, kan contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Dit is een onafhankelijk meldpunt, niet van de politie. Jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden is.