Aanhouding na zware mishandeling in woning Gouverneurlaan in Zwolle

Normal aanhouding boeien007
Afbeelding: Politie

Bij een mishandeling in een woning aan de Gouverneurlaan in Zwolle is maandagavond 28 september 2020 een 38-jarige man zwaargewond geraakt. Een 32-jarige man werd later op de avond aangehouden op verdenking van zware mishandeling. De politie onderzoekt de zaak.

Omstreeks 22.20 uur kreeg de politie een melding van lawaai in een woning. Ter plaatste trof de politie een zwaar gewonde man aan. Het slachtoffer is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een buurtbewoner zag iemand weglopen bij de woning. Daarop werd een Burgernetmelding verspreid. Oplettende burgers zagen een man die voldeed aan het signalement, waarop de 32-jarige verdachte rond middernacht op de Gouverneurlaan werd aangehouden.

Getuigen

De politie zoekt getuigen van het incident en vraagt eveneens of mensen die iets opvallends hebben gezien tussen het tijdstip van de melding (22.20 uur) en de aanhouding van de verdachte (00.10 uur) zich te melden. Dat kan via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Adverteren op BlauwvingerNieuws.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op BlauwvingerNieuws.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Zwolle
11:20

18° C

Zwaarbewolkt

1.91 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief