Aanhouding verdachte voor gewapende overval tankstation in Kampen

Normal aanhouding

Op maandag 18 januari 2021 werd een 28-jarige man uit Kampen aangehouden als verdachte van de gewapende overval op het tankstation aan de Europa-allee in Kampen op 14 oktober 2020.

Het tankstation werd even na 23:00 uur overvallen door twee gewapende mannen. De medewerkers die nog aanwezig waren, stonden net op het punt te vertrekken. De overvallers dreigden met geweld en eisten geld. Toen ze in de gaten kregen dat alles al was afgesloten, gingen de mannen er snel vandoor. Vermoedelijk zijn de mannen vervolgens opgepikt door een lichte bestelauto.

De recherche startte direct een onderzoek, dit heeft geleid tot de aanhouding van de 28-jarige verdachte. De man zit vast en wordt verhoord. Tevens wordt nog gezocht naar de tweede verdachte van de overval en de bestuurder van de bestelauto. Het signalement van de tweede verdachte is als volgt: man, slank postuur, 1.75 meter lang, 20-25 jaar, lichte huidskleur, droeg donkere bovenkleding.

Dit artikel verscheen eerst op KampenActueel.nl

Adverteren op BlauwvingerNieuws.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op BlauwvingerNieuws.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Zwolle
10:29

18° C

Zwaarbewolkt

1.91 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief